Aava -kaislaleikkurin avulla voit rannalta tai laiturilta käsin leikata ja haravoida kaislat ja muut roskat pois veden pohjasta!

Lisävarusteilla kaislaleikkurista ympärivuotinen työkalu!

Kaislaleikkurista on tullut entistä monipuolisempi työkalu uusien lisävarusteiden myötä. Nyt voit käyttää kaislaleikkuria ympärivuotisesti erilaisten tarpeiden mukaan. Alla esittelemme kolme uutta lisävarustetta, jotka tekevät kaislaleikkurista korvaamattoman kumppanin kaikenlaisissa puutarha- ja pihahommissa.

1. Kourulapio

  • Tämä käytännöllinen lisävaruste on suunniteltu helpottamaan räystäskourujen puhdistusta. Kourulapio saatavilla kahdessa eri koossa (60 mm ja 40 mm) Sen avulla voit puhdistaa kourut tehokkaasti ja nopeasti, ja sen innovatiivinen muotoilu mahdollistaa myös kiinnitysrautojen alle pääsyn.

2. Kattoharjat

  • Kattoharjat tarjoavat tehokkaan tavan poistaa lehdet, oksat ja muut roskat katolta. Voit käyttää harjaa katon puhdistamiseen ja samalla varustaa sen kourun puhdistustoiminnolla.

Lumenpudotin (Lumenvedin ja -työnnin):

  • Talvella kaislaleikkuri muuttuu lumenpudottimeksi lisävarusteen avulla. Voit liu'uttaa laitetta lumen päällä, mikä helpottaa lumen poistoa ja katon kunnossapitoa. Lumenpudotin on suunniteltu kestävästä materiaalista, jotta se kestää vaativissakin olosuhteissa. Kääntämällä sen toisin päin, laite toimii tehokkaana lumentyöntimenä.

Riippumatta siitä, onko edessäsi syksyn lehtien pudotus, räystäskourujen puhdistus tai talvinen lumityö, kaislaleikkuri tarjoaa ratkaisun kaikkiin tarpeisiisi.

Tilaa lisävarusteet täältä!

Lahjakortti