Aava -kaislaleikkurin avulla voit rannalta tai laiturilta käsin leikata ja haravoida kaislat ja muut roskat pois veden pohjasta!

Uutuus! Lumenpudotin

Kattava ratkaisu talven haasteisiin on nyt tarjolla!
Lumenvedin/lumentyönnin on monitoiminen lumentyöntäjä. Laite on varustettu 4 mm muovilevyllä (PE300), joka ei ainoastaan takaa tehokasta lumityöntöä, vaan myös suojaa kattoa mahdollisilta naarmuilta.

Yksi laitteen huomattavista ominaisuuksista on sen kyky toimia kahdella eri tavalla. Maasta käsin laitetta liu'utetaan levypuoli alaspäin katon pitkin, ja automaattinen kääntyminen vetoasentoon tekee työstä vaivatonta. Kääntämällä laitteen toisin päin se muuntuu käteväksi lumentyöntimeksi, mikä tekee katolla liikkumisesta entistä helpompaa.

Lumenvetimen mukana toimitetaan kätevät kiinnittimet, mikä tekee asennuksesta nopeaa ja vaivatonta. On kuitenkin huomioitava, että varsi ja haravarunko tulee hankkia erikseen, jotta laitetta voidaan käyttää sen kaikissa mahdollisissa toiminnoissa.

Monipuolisuutensa lisäksi Lumenvetin lumentyöntäjä erottuu laadukkaasta materiaalistaan ja huolellisesta suunnittelusta. PE300-muovilevy ei ainoastaan tarjoa suojaa katolle, vaan myös kestävyytensä ansiosta laite on pitkäikäinen ja luotettava kumppani talven kunnossapitoon.

Hanki lumenpudotin nyt ja varmista, että olet valmiina kohtaamaan talven haasteet.

Tilaa lumenpudotin täältä!

Lahjakortti